Neckartal Radweg

Cykeltur langs Neckarfloden

Neckartal Radweg – Nu er tiden kommet til igen at komme på cykeltur og nyde naturen og de smukke tyske byer.
Valget er faldet på Neckartal Radweg fordi den har en passende længde og masser af flot natur.

Logistikken bliver nogenlunde som da vi kørte langs Mosel. En biltur til Ludwigshafen, hvor vi parkerer bilen. En kort cykeltur til Mannheim, hvor vi overnatter på et hotel lige ved siden af banegården. Dagen efter kører vi med regionaltog til Villingen-Schwenningen, hvor Neckarfloden udspringer. Første gang vi ser udspringet af den flod, vi cykler langs med.

Parkeringspladsen i Ludwigshafen fandt jeg på Ampido Parkplatz Sharing som er en portal hvor private og firmaer kan sætte parkeringspladser til udlejning. Vores parkeringsplads er lige ved banegården i Ludwigshafen, her kan bilen stå i to uger for 24 € ialt. Køb af togbilletter på Bahn.de det var ganske nemt. Det er næsten gratis at medbringe cykler i togene i Baden-Würtenberg. Samlet pris for os to og cykler 41 €.

Overnatning i Mannheim er booket på Booking.com samlet  pris med morgenmad 456 kr.

Søndag, den 5. september kører vi hjemmefra med parkeringspladsen i Ludwigshafen som destination. Det går det meste af dagen nok med. Vi har kun ca. 5 km. fra parkeringspladsen til hotellet i Mannheim. 

Mandag, den 6. september kører vi med tog til omkring 14:30. 

Igen bruger vi cykelkortet fra Bikeline, som også indeholder link til gps-filer, som jeg bruger på navigation fra Komoot. 

Turplan

 
Se turplanen klik her

Dagbog

Læs dagbogen klik her 

Sidst opdateret: 16-09-2021

Billeder